محل تبلیغات شما
در لوله بازکنی بندرعباس به صورت زیر عمل می شود

تمیز کردن صافی محل گرفتگی

ابتدا صافی سینک، روشویی، چاه و محل گرفتگی را بردارید. معمولاً مو، آشغال یا حتی صابون در زیر صافی جمع میشود و باعث میشوند که آب به راحتی به فاضلاب جریان پیدا نکند. بعضی صافی ها را میتوان با دست یا کارد در آورد ولی بعضی دیگر با پیچ سفت شده اند و شما برای باز کردن آنها باید از پیچ گوشتی استفاده کنید. ممکن است بعد از درآوردن صافی، مانع دیگری نیز زیر آن باشد که باید آن را هم درآورده یا باز کنید.

نکته: مراقب باشید که پیچ را در مکان مطمئنی قرار دهید که احیاناً در سوراخ نیفتد یا گم نشود.

در این مرحله باید هر چه آشغال در اطراف صافی و زیر آن وجود دارد پاک شود تا مسیر جریان آب آزاد گردد. بسته به این که چه قدر جرم وجود دارد، ممکن است لازم باشد صافی و یا زیر و اطراف آن را با مسواک یا پارچه ای، تمیز کنید.

 صافی و یا مانع را همان طور که درآوردید یا باز کردید، سرجای خود بگذارید.

بعد از این کار شیر آب را باز کنید تا ببینید گرفتگی رفع شده یا خیر.

نکته: اگر گرفتگی سطحی و جزئی باشد این روش معمولاً جواب میدهد.


استفاده از تلمبه دستی برای لوله بازکنی

استفاده از تلمبه دستی، از دیگر روش های باز کردن لوله فاضلاب و چاه باز کن است.
سینک، روشویی، وان حمام را باید با 5 الی 10 سانتی متر آب پر کنید. باید به اندازه ای آب باشد که سر تلمبه دستی زیر آب برود.
سر تلمبه دستی را روی سوراخ محل گرفتگی بگذارید و مکرراً آن را فشار داده و به طرف خود بکشید. ممکن است لازم باشد کمی نیرو وارد کنید تا تلمبه به درستی عمل کند. با این کار، تلمبه آب و جرم هایی که راه را مسدود کرده اند به بیرون می مکد. توجه کنید که احتمالاً هنگام انجام این کار آب کثیف و جرم هایی که راه را مسدود کرده اند به بیرون میپاشند و ممکن است لباس شما را کثیف کنند.
برای این روش لوله باز کنی، به نکات زیر توجه کنید:
• بعد از ده بار انجام عمل بالا، بررسی کنید که آیا گرفتگی رفع شده یا خیر.
• اگر با انجام این کار گرفتگی رفع نشد، ممکن است لازم باشد بیشتر نیرو وارد کنید یا روش باز کردن لوله فاضلاب و چاه باز کن دیگری را امتحان کنید.
• اگر گرفتگی رفع شده باشد آب به درون سوراخ جریان پیدا میکند و پایین میرود.هم چنین باعث رفع بوی بد توالت می شود.

 
استفاده از فنر لوله بازکنی

ممکن است در لوله بازکنی بندرعباس از فنر لوله بازکنی استفاده شود بدین شکل که در این روش برای رفع گرفتگی لوله هایی که دارای زانو هستند می توانید استفاده کنید.
فنر لوله بازکنی را وارد سوراخ کنید تا به یک مانع برخورد کنید. به این مانع به اصطلاح زانو گفته میشود که محل خم شدن لوله است. فنر انعطاف پذیر است و اگر بیشتر فشار دهید خم شده و پایین تر میرود.
فنر قلاب ها و پیچش های ریزی دارد که جرم ها به آن گیر میکنند و با بیرون کشیدن فنر جرم ها به بیرون کشیده میشوند. اگر قصد استفاده دوباره از فنر لوله باز کنی را دارید آن را همان موقع تمیز کنید. بسته به نوع صافی، ممکن است مو یا صابون هر چند ماه یک بار باعث گرفتگی شوند و داشتن یک فنر لوله بازکنی ممکن است بعداً به کار بیاید.
شیر آب را باز کنید. اگر آب به درون سوراخ رفت و جریان یافت، گرفتگی رفع شده است.

اقدامات لازم در صورت مواجهه با نشت گاز

ارتودنسی نامرئی چیست؟

نشتیابی لوله های آب در شیراز

لوله ,آب ,باز ,گرفتگی ,فنر ,رفع ,ممکن است ,فنر لوله ,گرفتگی رفع ,رفع شده ,آن را

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

mauvociwork وبلاگ سمیه آرزه تقلب در مواد غذایی هر چی به هر چی پول الکترونیکی ویرتاکوین """صدای گریه بارون""" ceautiobefni Jessica's blog ازشیر مرغ تا جون آدمیزاد گروه آموزشی درس فرهنگ وهنر استان سمنان